3. ročník Suchožlebské drakiády

04. 10. 2012 | Martin Rak

3. ročník Suchožlebské drakiády

Oslavte Indiánský konec léta a podívejte se na start horkovzdušného balonu. Suchžlebská drakiáda startuje v sobotu 13. října 2012 na louce při vjezdu do horní části osady. Další informace v článku.

Místo a čas zahájení: 13:00 hodin, louka při vjezdu do horní části osady

Místo a čas ukončení: do 18:30 hodin, jízdárna Jezdeckého klubu Hlubočky (bývalý ovčín)

S sebou: draka koupeného či vlastnoručně vyrobeného. Kategorie, které budou hodnoceny: nejmenší drak, největší drak, nejhezčí drak, nejoriginálnější drak, nejvyšší dolet.

Program: první část proběhne stejně jako při předchozích ročnících na louce při vjezdu do horní části osady, kde bude prezence účastníků, pouštění a hodnocení draků, své umění předvedou modeláři, připraveny jsou další pohybové aktivity a především start horkovzdušného balonu! Poté se všichni přesuneme na druhou část programu do jízdárny JK Hlubočky, kde na vás čeká ukázka jízdy na koních, budete mít možnost se svézt, vyzkoušet si indiánské činnosti či pečení brambor v horkém popelu.

Zváni jsou nejen děti, ale i dospělí! Pro dětské účastníky jsou připraveny drobné ceny a podzimní teplý čaj. Pro dospělé potom podzimní vinný punč. Navíc dva vylosovaní účastníci získají místo v koši balonu a budou mít tak jedinečnou příležitost prohlédnout si chatovou osadu Suchý Žleb!

V případě trvalého deště v den akce se drakiáda konat nebude. Náhradní termín bude stanoven i s ohledem na vývoj podzimního počasí. Info sledujte na osadním webu a vývěsních místech v chatové osadě Suchý Žleb.

Zve srdečně Sdružení Suchý Žleb Hlubočky, o.s. – www.suchyzleb.cz

Kontaktujte nás

Sdružení Suchý Žleb, Hlubočky z.s.
Krapkova 10
779 00 Olomouc
email: info@suchyzleb.cz

Naši činnost podporují

Olomoucký kraj

město Olomouc

obec Hlubočky
TOPlist